top of page

Om Oss

Vi er et moderne spa og velvære senter lokalisert midt i sentrum ved Den Nasjonale Scene. Vi har som mål å øke livskvalitet og velvære til våre kunder. Her kan du nyte en av våre velgjørende behandlinger. Vi har spesialisert oss innenfor flyt og massasje, og alle våre dyktige massører er muskelterapeuter. Trenger du å fikse en stiv nakke, en vond rygg eller redusere stress, så er vi her for å hjelpe deg.

Vår historie

Det hele startet med at Joachim hørte om konseptet i 2013. Han var på yoga skole i India da han utdannet seg til å bli yoga instruktør. Flyteterapi skulle ha bra resultater mot myalgi og optimalisering av egen helse. Da han kom tilbake undersøkte han muligheten for å flyte i Norge. Da var det ingen som tilbydde denne tjenesten hverken i Bergen eller i Norge generelt. Det gikk i glemmeboken helt til en venn skulle til Oslo for å prøve ut konseptet. På samme tidspunkt skulle Joachim til Krakow i Polen. Der hadde de floating, men ventetiden var to uker, og det ble ingenting av.

Da han kom tilbake til Norge fortsatte undersøkelsene. Han kom over en tank på finn.no. Det eneste problemet var at tanken var lokalisert på Andøya, helt nord i Norge. I tillegg var han fulltid student ved kunstskolen i Bergen, og han forsto fort at han ikke hadde kapasitet til å starte noe aleine.

Joachim delte idé
en til sin venn Roy som studerte til å bli siviløkonom. Han var skeptisk i begynnelsen, men da han fikk se alle forskningsrapportene om flyteterapi ble han med på laget. Ballen begynte å rulle og de jobbet med forretningsplan og alt det innebar. De annonserte Bergen Flyt på velvære messen i Bergen og hadde funnet et passende lokalet.

Det var mye jobb som skulle gjøres i oppstarten og når Hurtigruten, som skulle frakte flytetanken til Bergen, kjørte på kaien var fortvilelsen stor. De hadde annonsert åpning allerede og fikk beskjed om at det var ny avgang dagen etter, og at flytetanken skulle komme i tide. Dagen etter prøvde de igjen på Andøya å laste på tanken, men det viste seg at lasterommet var for lite. Hva skulle de gjøre nå? Å frakte med lastebil ble for stor kostnad og bestemte seg dermed for å leie stor varebil. Roy satte seg i bilen å kjørte opp for å hentet tanken. To dager senere var han tilbake og de fikk etter å ha demontert dør og trapp endelig tanken i hus. De fikk alt klar til åpning og fra Joachim fikk idé
en til de åpnet hadde det bare gått to uker.

Senere ble André 
med på laget og etterhvert overtok de hele lokalet der de hadde begynt å leie et rom. Joachim hadde fra tidligere fagbrev i automasjon, André hadde fagbrev som maskinist og Roy var nå ferdigutdannet siviløkonom. De hadde kompetansen som skulle til, og de skapte dermed flyterommene selv og fikk lokalet i skikkelig stand. 


 

bottom of page