Våre terapeuter

Paul Mahiout
 

 

Paul Mahiout tok fagbrev som massasjeterapeut i 2019 ved Institutt for helhetsmedisin i Bergen og er fagorganisert gjennom Norsk Massasjeforening. IFH utdanner terapeuter i anatomi, fysiologi og sykdomslære,  klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktbehandling, tøyninger og kinesiotaping. Paul er aktiv innen kampsport og er alltid opptatt av å tilegne seg ny kunnskap om helse, effektiv behandling og trening. Paul hjelper deg med problemer med bevegelsesapparatet, han jobber mye med smerter og problemer relatert til nakke og oppnår gode resultater. Behandlingen blir tilpasset den enkelte kunden. Du er også velkommen hos Paul for en avslappende massasje.

Svetlana Grimstad

Svetlana Grimstad har bakgrunn som sykepleier fra Russland med kurs i klassisk massasje, og har praktisert i Norge i 20 år. I 2018 fullførte hun videreutdanning i MTT-terapi (Muscle Tissue Training) som MTT-coach ved Bergen MTT-senter. Svetlana har kvalifikasjoner som muskelterapeut, idretts massør, klassisk massør og personlig trener i MTT-styrketrening. 

Hun tilbyr klassisk dyp massasje med tøying, avslappende massasje for avspenning for hele kroppen eller fotmassasje, og hodebunnsmassasje. Alt foregår etter kundens behov og ønske. Velkommen!

Maria Dorota

Info kommer.