top of page

Våre terapeuter

Paul Mahiout
 

Paul Mahiout tok fagbrev som massasjeterapeut i 2019 ved Institutt for helhetsmedisin i Bergen og er fagorganisert gjennom Norsk Massasjeforening. IFH utdanner terapeuter i anatomi, fysiologi og sykdomslære,  klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktbehandling, tøyninger og kinesiotaping. Paul er aktiv innen kampsport og er alltid opptatt av å tilegne seg ny kunnskap om helse, effektiv behandling og trening. Paul hjelper deg med problemer med bevegelsesapparatet, han jobber mye med smerter og problemer relatert til nakke og oppnår gode resultater. Behandlingen blir tilpasset den enkelte kunden. Du er også velkommen hos Paul for en avslappende massasje.

Svetlana Grimstad

Svetlana Grimstad har bakgrunn som sykepleier fra Russland med kurs i klassisk massasje, og har praktisert i Norge i 20 år. I 2018 fullførte hun videreutdanning i MTT-terapi (Muscle Tissue Training) som MTT-coach ved Bergen MTT-senter. Svetlana har kvalifikasjoner som muskelterapeut, idretts massør, klassisk massør og personlig trener i MTT-styrketrening. 

Hun tilbyr klassisk dyp massasje med tøying, avslappende massasje for avspenning for hele kroppen eller fotmassasje, og hodebunnsmassasje. Alt foregår etter kundens behov og ønske. Velkommen!

Siri Thorsen

Siri Thorsen er utdannet muskelterapeut ved IFH, Institutt for helhetsmedisin i  Bergen. Hun har jobbet med massasje siden 2016 og har erfaring med ulike massasje teknikker. Hun har også erfaring med ulike spa- og kroppsbehandlinger som skrubb og lette ansikts behandlinger. Hun utfører også aromaterapi ,klassisk massasje, avslappende massasje og muskelterapi. Siri er utadvendt, positiv og sprer god energi. Hun liker å jobbe med mennesker og ser helheten i behandling med massasje, kropp, sinn og helse.

Mikael Roussel

Mikael er utdannet innen Holistisk coaching og  tilbyr åpne og omfavnende samtaler, hvor han både er aktiv lytter og rådgiver.

Aktiv lytting handler om at du har svarene, hans jobb er å stille åpne spørsmål som hjelper deg til å reflektere over, finne og sette ord på dem. Rådgivningen handler om at han enten veileder og gir råd, eller hjelper deg å identifisere og sette ord på dilemmaene og utfordringene du står overfor, samt bli obs på eventuelle mønstre som har vært med å skape din nåværende situasjon.

Kjernen av praksisen hans er å anerkjenne det som er, uten dømming eller å sette merkelapp. Det handler om å se og omfavne på det som føles, sies og gjøres slik at du kan finne de indre svarene som du leter etter i den fysiske verden. Dette vil gi deg en ny form for frihet, friheten til å kunne ta bevisste valg  i den retningen du ønsker livet skal gå.

 

Med Holistisk coaching som bakgrunn så har han en helhetlig forståelse av mennesket og for at biologiske, personlige, relasjonelle og kontekstuelle faktorer gjensidig påvirker hverandre. Dette vil ha innvirkning på hvordan en opplever seg selv og verden rundt seg.

Anker 1
bottom of page