Våre terapeuter

Linn Karin S. Lindstad
 

Linn Karin S. Lindstad tok fagbrev som massasjeterapeut i 2018 ved Institutt for helhetsmedisin i Bergen og er fagorganisert gjennom Norsk Massasjeforening. IFH utdanner terapeuter i anatomi, fysiologi og sykdomslære, klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktbehandling, tøyninger og kinesiotaping. Linn opplever at god helse avhenger av en kropp i aktivitet, og driver selv blant annet med klatring og styrketrening. Ved å forsøke finne roten til dine problemer og med forslag til egentrening jobber Linn målrettet for at du skal oppleve mindre smerter og bedre bevegelighet. Trenger du å bare koble av med en avslappende massasje er du naturligvis velkommen til det.

Svetlana Grimstad

Svetlana Grimstad og har bodd i Norge i 20 år. Hun har bakgrunn som sykepleier fra Russland med kurs i klassisk massasje, i 2018 fullførte hun videreutdanning i MTT-terapi / Muscle Tissue Training/ som MTT-coach ved Bergen MTT-senter. Svetlana har kvalifikasjoner som muskelterapeut, idretts massør, klassisk massør og personlig trener i MTT-styrketrening. 

Hun tilbyr klassisk dyp massasje med tøying, avslappende massasje for avspenning for hele kroppen eller fotmassasje, og hodebunnsmassasje. Alt foregår etter kundens behov og ønske. Velkommen! 

Paul Mahiout
 

 

Paul Mahiout tok fagbrev som massasjeterapeut i 2019 ved Institutt for helhetsmedisin i Bergen og er fagorganisert gjennom Norsk Massasjeforening. IFH utdanner terapeuter i anatomi, fysiologi og sykdomslære,  klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktbehandling, tøyninger og kinesiotaping. Paul er aktiv innen kampsport og er alltid opptatt av å tilegne seg ny kunnskap om helse, effektiv behandling og trening. Paul hjelper deg med problemer med bevegelsesapparatet, han jobber mye med smerter og problemer relatert til nakke og oppnår gode resultater. Behandlingen blir tilpasset den enkelte kunden. Du er også velkommen hos Paul for en avslappende massasje.

Siri Thorsen

 

 

Siri Thorsen tok fagbrev som Massasjeterapeut i 2019 ved Institutt for helhetsmedisin i Bergen . Hun er organisert gjennom Norges Massasjeforbund NMF. Ved IFH tillegnet Siri seg mye kunnskap om Anatomi, Sykdomslære, fysiologi . Hun utfører klassisk massasje, Idrettsmassasje, triggerpunk, tøyninger. Privat trives hun med svømming og vanngymnastikk og er opptatt av viktigheten av bevegelse i hverdagen. Og helsefordelene av massasje. Jobber for å hjelpe kunder/pasienter til en bedre hverdag med mindre smerter og mere overskudd . Tilpasser behandlingen til den enkelte kunde. Du er hjertelig velkommen til behandling hos Siri uavhengig hvilke behov eller ønsker du måtte ha for Massasje behandlingen. 

Maria Dorota

Info kommer.