top of page

Tjenester

Flyteterapi

Floating er en unik opplevelse for både kropp og sinn. Du får mulighet til å nyte total avspenning og stillhet. Den gode følelsen du får sitter lenge i kroppen.

 

Vi har to storer Flyterom (2,5m x 2m) med mulighet for meditativ musikk og stjernehimmel, og i Flyterom 1 er det også handicap håndtak.

flyteromredigert.jpg
spa-massasje.jpg

Massasjeterapi

Massasje skal bedre sirkulasjon og på den måten bidra til avspenning av muskulatur.  Vi behandler smertetilstander som følge av over- og feilbelastninger, vi finner øvelser til deg og  hjelper deg med å finne balansen mellom aktivitet og restitusjon. Massasje vil også påvirke det autonome nervesystemet og slik kan vi bevisst arbeide med stressreduksjon og velvære. Vi tilbyr massasjer på 30 minutter, 60 minutter og 90 minutter. Vår massasjeterapi inkluderer; Klassisk massasje, Avlappende massasje, triggerpunkt massasje, Idrettsmassasje og Gravid massasje. Alle våre massører er muskelterapeuter med lang erfaring.

IR-sauna

En infrarød sauna er en tørr badstue som bruker infrarødt lys for å skape varme.
80% av denne varmen trenger 5-8 cm under huden din, og varmer deg opp fra innsiden. Dette skaper en helkropps hypertermi på cellenivå, som får deg til å svette. Dette gjør den minst 5 ganger mer effektiv enn tradisjonell sauna, noe som igjen gir deg en rekke helsefordeler.

De infrarøde varmestrålene virker direkte på stive og ømme muskler, og ledd. Om du lider av revmatiske lidelser som artrose, leddgikt, fibromyalgi, muskel, ledd og skjelettplager, så kan vi nærmest garantere at du vil føle rask smertereduksjon.

IMG_1183_edited.jpg
_edited_edited.jpg

Holistisk veiledning

Holistisk coaching tar for seg hele personen og samspillet mellom det fysiske, psykiske og emosjonelle. 

 

Med en blanding av samtale terapi, mindfullness og pust samt bevegelser vises kunden veien tilbake til kroppen, til den enkle sannheten av det som er her og nå, uten å  dømme eller å sette merkelapp. Klienten kan da se seg selv med nye øyner og derfra finne en ny vei fremover. 

 

Det er ikke ment som en erstatning til vanlig terapi eller legebehandling men heller en behandlingsform som går hånd i hånd med disse, slik at klienten kan få ett dypere syn på sin egen helsen og mønstre. 

bottom of page